03 Μαΐου

Η ΣΕΙΡΑ W ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤO ΣΚΛΗΡΌ ΡΟΚ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΑΜΙ

Η W Series ανακοινώνει σήμερα ότι η Hard Rock International ® θα είναι ο χορηγός τίτλου του διπλού διπλώματος που ξεκινάει τη σεζόν 2022 στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.


Η σειρά W Miami που παρουσιάστηκε από τη Hard Rock περιλαμβάνει δύο αγώνες για την υποστήριξη του εναρκτηρίου Crypto.com Miami Grand Prix της Formula 1®, που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Μαΐου. Το διπλό παιχνίδι στο ολοκαίνουργιο διεθνές αυτόδρομο του Μαϊάμι, που βρίσκεται γύρω από το Hard Rock Stadium, ξεκινά την τρίτη σεζόν της σειράς W εντός πίστας. Η σεζόν περιλαμβάνει δέκα αγώνες υποστήριξης της Formula 1 σε οκτώ Σαββατοκύριακα Grand Prix – τους περισσότερους αγώνες που έχει διοργανώσει ποτέ η σειρά W σε μία μόνο σεζόν.


Η Hard Rock International είναι μια επωνυμία που βασίζεται στη διαφορετικότητα και έχει αναγνωριστεί ως τέτοια, πιο πρόσφατα από τους καλύτερους εργοδότες για τη διαφορετικότητα του περιοδικού Forbes . Η διαφορετικότητα, η ισότητα και η ένταξη είναι ένας στρατηγικός πυλώνας κάτω από το σύνθημα «Love All-Serve All» της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων που υποστηρίζουν ποικίλες προσλήψεις και ανάπτυξη για γυναίκες.


Με χώρους σε 68 χώρες που εκτείνονται σε 253 τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, καζίνο, ροκ μαγαζιών και καφέ, η Hard Rock International (HRI) είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως εταιρείες. Οι προορισμοί του Hard Rock βρίσκονται στις μεγαλύτερες πόλεις διεθνών πυλών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο επιτυχημένων εμβληματικών ιδιοκτησιών του στη Φλόριντα, όπου βρίσκεται το πρώτο Guitar Hotel στον κόσμο, όπου βρίσκεται η έδρα του.


Η Catherine Bond Muir (Chief Executive Officer, W Series) είπε :


«Η σεζόν του 2022 της σειράς W θα ξεκινήσει με μεγάλη έκρηξη στο Μαϊάμι, οπότε η Hard Rock – μια μάρκα που, όπως η σειρά W, υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα και δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για τις γυναίκες – είναι η τέλειος συνεργάτης τίτλου για την αρχική μας διπλή κεφαλίδα καθώς συνεχίζουμε να κάνουμε πολύ θόρυβο στις ΗΠΑ. Ως τεράστιος θαυμαστής του Hard Rock – μου αρέσει το φαγητό τους και να επισκέπτομαι τα καφέ τους σε όλο τον κόσμο – είμαι ενθουσιασμένος.”


«Το περσινό φινάλε της σεζόν στο Όστιν (Τέξας)  – η πρώτη διοργάνωση της σειράς W στις ΗΠΑ – ήταν θεαματικό, καθώς οι γυναίκες οδηγοί αγώνων εμφάνισαν τις ικανότητές τους μπροστά σε 400.000 άτομα όλο το Σαββατοκύριακο, δημιουργώντας απίστευτη ώθηση που μεταφέρουμε στο εναρκτήριο Crypto.com Μαϊάμι Grand Prix. Το W Series Miami που παρουσιάζεται από τη Hard Rock θα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχουμε διοργανώσει ποτέ και είμαστε ταπεινωμένοι για την φανταστική υποδοχή από θαυμαστές και συνεργάτες. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει ο αγώνας».


Η Tracy Bradford (Πρόεδρος της Seminole Hard Rock Support Services και συνιδρυτής του εσωτερικού προγράμματος καθοδήγησης Seminole & Hard Rock Women in Leadership) είπε:


«Το Hard Rock έχει τιμή να υποστηρίζει τη σειρά W και να βοηθά να ξεκινήσει αυτό που είναι βέβαιο ότι θα είναι μια απίστευτη σεζόν με την υπηρεσία ως χορηγός τίτλου κατά τη διάρκεια του εναρκτηρίου Crypto.com Grand Prix του Μαϊάμι. Ως επωνυμία που δίνει προτεραιότητα στην ισότητα μέσω του μότο μας «Love All-Serve All», είμαστε υπερήφανοι που ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους είτε είναι στην πίστα είτε οπουδήποτε στον κόσμο».




Πηγή : wseries.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου